Botë

Të mbijetuarit tregojnë për tmerret e përjetuara në Bucha

Foto: BBC
 

Në Bucha në periferi të Kievit, ku ka dëshmi se trupat ruse kanë ekzekutuar civilët e pafajshëm, po zbulohen mizoritë e reja.

Iryna Abramov i ka treguar BBC-së se trupat ruse janë futur në shtëpinë e saj, ia vunë zjarrin shtëpisë, dhe nxore jashtë bashkëshortin e saj Oleg.