Botë

Studimi: Simptomat e Omicronit janë më pak të rënda se të variantit Delta

covid-19
 

Personat që preken me variantin Omicron të COVID-19 përjetojnë simptoma më pak të rënda sesa ata me Delta, thuhet në një zbulim të ri, raportoi SkyNews të premten.

Studimi konkludoi se ata me Omicron kanë më pak të ngjarë që të shtrihen në spital dhe të humbin nuhatjen se ata me Delta.