Botë

Boris Johnsoni do të gjobitet për tubimet gjatë izolimit

 

Kryeministri britanik Boris Johnson dhe ministri i Financave Rishi Sunak do të gjobiten nga policia për shkeljen e ligjeve të mbylljes kur ishin në fuqi masat e izolimit anti-COVID, raportoi BBC.

Bashkëshortes së kryeministrit, Carrie Johnson, po ashtu do t’i jepet një paralajmërim penal.