Botë

Vjen dorëheqja e parë në Qeverinë britanike për shkak të ndejës gjatë izolimit

Vjen dorëheqja e parë në Qeverinë britanike për shkak të ndejës gjatë izolimit
 

Politikani konservator britanik David Wolfson, ka dhënë dorëheqjen si ministër i Drejtësisë për shkak të shkeljes së Ligjit anti-COVID, raportoi BBC-ja të mërkurën.

Veprimi vjen pasi kryeministri i Britanisë, Boris Johnson dhe ministri i financave Rishi Sunak u gjobitën meqë morën pjesë në një festë gjatë izolimit për shkak të përhapjes së COVID-19.