Botë

“Kasapi i Buchas”, cak i sanksioneve britanike

Foto: BBC
 

I ashtuquajturi "Kasapi i Buchas", nënkoloneli Azatbek Omurbekov, është shënjestruar në një valë të re sanksionesh nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar, raportoi BBC të enjten.

Omurbekov drejtoi një njësi që okupoi qytetin, afër Kievit, ku qindra trupa janë zbuluar. Tani ai përballet me ndalim fluturimi dhe ngrirje të aseteve bashkë me disa komandantë të tjerë.