Botë

OSBE-ja ndërpret misionin tetëvjeçar të monitorimit në Ukrainë

 

Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), e cila ka mbajtur një mision vëzhgues në Ukrainën lindore për vite me radhë, njoftoi të enjten se do t'i duhej t'i jepte fund vendosjes afatgjate atje.

Moska - një nga anëtarët e grupit vuri veton ndaj një zgjatjeje të misionit, raporton BBC të premten.