Botë

Rusët po i zhdukin gjurmët ukrainase nga Mariupoli

ukraina, rusia, luftimet, lufta, volodymyr zelensky
 

Pos luftimeve të armatosura, rusët po tentojnë të mos lënë asgjë ukrainase. Në hyrje të Mariupolit, qytetit më të shkatërruar në Ukrainë si pasojë e luftimeve, janë ndërruar edhe tabelat.

Mediumet ruse kanë postuar të enjten disa foto se si punëtorët i heqin tabelat e vjetra dhe i vendosin të rejat, vetëm në gjuhën ruse.