Botë

Të evakuuarit nga Azovstali arrijnë në Zaporizhzhia

Të evokuarit nga Azovstali arrijnë në Zaporizhzhia
 

Një autobus me të evakuuarit nga fabrika e çelikut në Mariupol kanë arritur në Zaporizhzhia, sipas OKB-së.

Bëhet e ditur se më shumë se 170 persona janë shpëtuar në një operacion nga Kombet e Bashkuara dhe Kryqi i Kuq, shkruan Sky News të dielën.