Botë

Mariupoli, si ishte dhe si e kanë shkatërruar rusët [FOTO + VIDEO]

Foto: AP
 

Pasojat e pushtimit rus të Ukrainës ndihen kudo, por në asnjë vend më shumë se në Mariupol.

Ky qytet port, që para luftës, më 24 shkurt 2022, kishte rreth 400 mijë banorë, sot është kthyer në qytet fantazmë.