Botë

Putini po ndërhyn drejtpërdrejt në ofensivën ushtarake në Ukrainë

 

Presidenti rus, Vladimir Putin dhe shefi i tij ushtarak, gjenerali Valery Gerasimov, besohet se po ndërhyjnë drejtpërdrejtë në ofensivën ushtarake të Rusisë në Ukrainë.

Duke folur në kushte anonimiteti, burimi tha: “Ne mendojmë se Putini dhe Gerasimov janë të përfshirë në vendimmarrje taktike në një nivel që normalisht përfshihen kolonelët ose brigaderët”, shkruan BBC-ja të martën.