Botë

Këshilli Evropian e mbështet fuqishëm anëtarësimin e Finlandës e Suedisë në NATO

Foto: iStock
 

Këshilli Evropian “e mbështetë fuqishëm” aplikimin e Suedisë dhe Finlandës për anëtarësim në NATO, ka thënë shefi i diplomacisë evropiane, Josep Borrell të martën.

“Ato do të kenë mbështetje të fuqishme nga të gjitha shtetet anëtare sepse e rrit unitetin tonë dhe na bën më të fortë”, ka thënë Borrell pak para takimit të Këshillit Evropian në Bruksel.