Botë

Liderët e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor takohen më 23 qershor

 

Gjashtë liderët e Ballkanit Perëndimor do të ftohen të takohen me liderët e BE-së në Bruksel më 23 qershor, njoftoi të mërkurën Këshilli Evropian.

Në deklaratë thuhet se takimi do të mbahet në prag të Samitit të BE-së më 23 qershor, në orët e paradites në ambientet e Këshillit Evropian në Bruksel.