Botë

SHBA-ja ndan pako tjetër sigurie prej 100 milionë dollarësh për Ukrainën

 

Administrata Biden ka njoftuar një pako tjetër sigurie prej 100 milionë dollarësh për Ukrainën të enjten e 19 majit, ndërsa presidenti amerikan do të nënshkruajë një projektligj që autorizon miliarda të tjera ndihmë.

“Brenda kësaj pakete do të sigurohen artileri dhe pajisje tjera për Ukrainën, të cilat do të përdoren në mënyrë efektive në fushëbetejë”, ka njoftuar Biden, raportoi CNN-i.