Botë

Me çaj dhe kripë Koreja e Veriut po e lufton COVID-19

Me çaj dhe kripë, kështu Koreja e Veriut po e lufton COVID-19
 

Koreja e Veriut po përballet me përhapjen e COVID-19 në një popullatë të pavaksinuar, pa qasje në barna efektive, raportoi BBC të premten.

Në fillim të vitit 2020, vendi vulosi kufijtë e tij në përpjekje për të izoluar veten nga pandemia.