Botë

Bie përkrahja për Bidenin në SHBA

Vetëm 39% e të rriturve të SHBA-së miratojnë performancën e Bidenit si president, sipas sondazhit të Associated Press, duke rënë edhe më poshtë nga vlerësimet tashmë negative të një muaji më parë.
 

45% e amerikanëve e miratojnë trajtimin e marrëdhënieve të SHBA-së me Rusinë nga Bideni, ndërsa 54% nuk ​​e miratojnë. Kjo është mbajtur e qëndrueshme çdo muaj që nga fillimi i luftës në Ukrainë. Shtatëdhjetë e tre për qind e demokratëve dhe 15 për qind e republikanëve e miratojnë politikën e Bidenit karshi Rusisë.

Vlerësimi i përkrahjes për presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka rënë në pikën më të ulët të presidencës së tij në maj, tregon sondazhi i ri, me pesimizmin e thelluar që po shfaqet mes anëtarëve të partisë së tij demokrate.

Vetëm 39% e të rriturve të SHBA-së miratojnë performancën e Bidenit si president, sipas sondazhit të Associated Press, duke rënë edhe më poshtë nga vlerësimet tashmë negative të një muaji më parë.