Botë

Stoltenberg: Do t’u adresohemi shqetësimeve të Turqisë për zgjerimin e NATO-s

 

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka thënë se aleanca do t’i adresohet shqetësimeve dhe kundërshtimeve të Turqisë ndaj anëtarësimit të Finlandës e Suedisë, raporton BBC.

Finlanda e Suedia kanë aplikuar javën e kaluar për anëtarësimin në NATO.