Botë

Zyrtarët finlandezë dhe suedezë do ta vizitojnë Turqinë lidhur me NATO-n

 

Delegacionet e nivelit të lartë nga Suedia dhe Finlanda do të mbërrijnë në Turqi të martën në mbrëmje për bisedime me udhëheqësit e Ministrisë së Jashtme rreth aplikimeve të tyre për t'u bashkuar me NATO-n, raportoi kanali i lajmeve NTV.

Vizita vjen pas kundërshtimit të Turqisë për anëtarësimin e dy vendeve në NATO, shkruan BBC-ja.