Botë

Dy motra pakistaneze vriten nga bashkëshortët, vëllai dhe xhaxhai “për nder”

 

Dy motra me shtetësi pakistaneze dhe spanjolle dyshohet se janë vrarë nga bashkëshortet e tyre si dhe xhaxhai e vëllai i vajzave, siç është thënë, “për të mbrojtur nderin”.

Ato janë vrarë një ditë pasi janë mashtruar për të udhëtuar nga Spanja për në Pakistan.