Botë

Presidentja e Bankës Evropiane e quan të pasigurt investimin në kriptovaluta

 

Presidentja e Bankës Qendrore Evropiane, Christine Lagarde, deklaroi se kriptovalutat nuk vlejnë dhe nuk kanë asnjë siguri.

Lagarde tha për mediumin holandez “College Tour”, se politikanët duhet të vendosin rregulla për t’i mbrojtur investitorët e papërvojë, që investojnë në monedha digjitale.