Botë

Rusia lehtëson rregullat e shtetësisë për banorët e Ukrainës jugore

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin
 

Presidenti Vladimir Putin ka lëshuar një urdhër për të thjeshtuar procedurën e dhënies së shtetësisë rus për banorët e rajoneve të Zaporizhzhias dhe Khersonit në jug të Ukrainës.

Khersoni është qyteti i parë dhe i vetëm i madh ukrainas i pushtuar nga Rusia, shkruan BBC.