Botë

Sulmi në Teksas, fëmijët u bllokuan në klasë e më pas u qëlluan për vdekje

Sulmi në Teksas, fëmijët u bllokuan në klasë e më pas u qëlluan për vdekje
Foto: AP
 

Sulmuesi i cili qëlloi për vdekje 19 fëmijë në një shkollë në Teksas, mësohet se kishte bllokuar nxënësit kur kishte hyrë në klasë dhe më pas kishte filluar t’i qëllonte.

Chris Olivarez, zëdhënës i Departamentit për Siguri Publike në Teksas, ka dhënë detaje në CBS News të mërkurën.