Botë

Plagët e luftës shihen kudo në Ukrainë

Murali “Javelini i Shenjë”, portret i Shën Marisë, duke mbajtur në dorë kundërajrorin amerikan në Kiev të Ukrainës
 

Kramatorku është një ndër qytetet më të mëdha në zonën industriale të Donbasit në pjesën lindore të Ukrainës, që nuk është marrë nga forcat ruse. Rajoni ka qenë vendi i betejave midis separatistëve të mbështetur nga Moska dhe forcave të Qeverisë ukrainase që nga viti 2014

Muzika e pianos ushtoi nga një bllok apartamentesh në një mbrëmje pranvere në Kramatorsk. Tingujt e pianos përziheshin me zhurmën e bombardimeve diku larg në qytetin lindor të Ukrainës.

Nuk ka rëndësi se ku jetojnë, lufta tremujore asnjëherë nuk duket te jetë e largët.