Botë

Suedia do të dërgojë raketa anti-anije në Ukrainë

Foto: AP
 

Suedia ka bërë të ditur se do të dërgojë armë shtesë për forcat e Ukrainës, në një paketë të re me vlerë rreth 102 milion dollarë, duke përfshirë raketa kundër anijeve bregdetare, njoftoi BBC-ja të enjten.

Raketat Robot 17 të prodhimit suedez, plus 5.000 raketa antitanke dhe pushkë sulmi AG 90 janë armë të dërguara tashmë nga Suedia në Ukrainë.