Botë

Alarm për mungesë uji të pijshëm në Mariupol

 

Mungesa e ujit të pijshëm në Mariupol tani është në një nivel kritik, ka thënë një këshilltar i kryebashkiakut.

Petro Andrushenko tha se njerëzit duhej të regjistroheshin për të marrë ujë të pijshëm dhe mund ta marrin atë vetëm çdo dy ditë.