Botë

Ish-kryeministri rus: Rusia duhet ta humbasë luftën e Putini të poshtërohet

Foto: AP
 

Mikhail Kasyanov ishte kryeministri i parë pas ngritjes së Vladimir Putinit në pushtet dhe ai nuk e kishte imagjinuar kurrë se ish-shefi i tij do të fillonte një luftë gjithëpërfshirëse kundër Ukrainës.

Duke folur në një video-intervistë për France24, Kasyanov, kryeministër i Rusisë nga viti 2000 në 2004, tha se lufta mund të zgjasë deri në dy vjet, por është edhe i bindur se Rusia mund të kthehet në një rrugë demokratike.