Botë

Edhe Greqia me të dërguar të posaçëm për Ballkanin Perëndimor

Sofia Grammata, e dërguara e posaçme e Greqisë për Ballkanin Perëndimor
 

Ambasadorja greke në Bukuresht, Sofia Grammata, është emëruar e dërguar e posaçme e vendit të saj për Ballkanin Perëndimor, ka njoftuar të mërkurën Ministria e Jashtme e Greqisë, raportoi e përditshmja greke, Ekathimerini.

Vendimi sipas ministrit të Jashtëm, Nikos Dendias, tregon se Greqia i kushton rëndësi parësore konsolidimit të paqes, sigurisë dhe stabilitetit në rajon dhe më gjerë.