Botë

Qeveria e Holandës u kërkon falje ushtarëve që shërbyen në Srebrenicë

Mark Rutte
 

Qeveria e Holandës u ka kërkuar falje qindra ish-ushtarëve që i dërgoi për ta mbrojtur Srebrenicën gjatë luftës në Bosnjë.

Kryeministri i Holandës, Mark Rutte, tha se trupat nuk ishin armatosur si duhet për ta parandaluar masakrën dhe po ashtu u ishte kërkuar të kryejnë një “detyrë të pamundur”, raporton BBC.