Botë

Zelensky: Sulmi në Kremenchuk, më i tmerrshmi në historinë e Evropës

 

Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky ka thënë se bombardimi i qendrës tregtare në Kremenchuk është një nga aktet më të tmerrshme terroriste në historinë e Evropës.

“Një qytet i qetë, një qendër tregtare e zakonshme, gra, fëmijë dhe civilë brenda. Rreth 1000 persona ishin brenda kur qendra u bombardua”, tha Zelensky në një videoadresim të publikuar në rrjetet sociale.