Botë

Abazoviqi në Serbi arrin marrëveshje me Kishën Ortodokse Serbe

Foto: Tanjug
 

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, në Serbi është takuar me kreun e Kishës Ortodokse Serbe, Porfirijen, ndërsa është raportuar për arritjen e marrëveshjes.

Teksti i “Marrëveshjes Themelore” është harmonizuar dhe duhet të kalojë në Sinodin e Kishës Ortodokse Serbe dhe të caktohet një datë për nënshkrim.