Botë

Migrantët u fshehën në rezervuar të cisternës, zbulohen në kufirin Bosnjë-Kroaci

 

Policia Kufitare e Bosnjë-Hercegovinës, ka ndaluar një rast të kontrabandimit me njerëz. Dhe kjo nuk është asgjë e rë. Mirëpo, siç ka njoftuar ky institucion, shkruan “Klix” të mërkurën, personat ishin fshehur në rezervuarin e cisternës.

Zbulimi u bë në vendkalimin kufitar Donji Svilaj, ne kufi me Kroacinë.