Botë

SHBA: Serbia duhet të kthehet nga Perëndimi, nuk ka alternativa të tjera

 

Ambasadori i SHBA-së në Beograd, Chistopher Hill, pret që shpejt të krijohet qeveria e Serbisë dhe që ajo të jetë e orientuar nga Perëndimi.

Presidenti serb ka muaj që zvarrit krijimin e Qeverisë, ndërkohë që zgjedhjet janë mbajtur më 3 prill dhe kjo, nga ekspertët, është parë si shmangie për t’i vënë sanksione Rusisë për shkak të agresionit ndaj Ukrainës.