Botë

Pasi i shpëtuan abuzimit nga prindërit biologjikë, 6 fëmijët birësohen nga familja torturuese

 

Gjashtë nga 13 fëmijët Turpin – të cilët u torturuan për vite nga prindërit e tyre biologjikë – u vendosën nëpër shtëpi birësimi ku pësuan një periudhë të dytë të abuzimit, përfshirë abuzim seksual, fizik dhe emocional, dhe raportimet e tyre u injoruan nga agjencia e birësimit, ka thënë një avokat i dy fëmijëve për HLN.

“Një nga gjërat që kemi mësuar nga kjo familje është se do t’i detyronte këta fëmijë të rijetojnë të kaluarën e tyre pa pushim”, tha avokati Elan Zektser. “Ata do t’i detyronin këta fëmijë për orë të rijetonin çfarë kishin kaluar”.