Botë

Abazoviqi insiston se do të nënshkruhet marrëveshja me Kishën Ortodokse Serbe

Dritan Abazoviq
 

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, ka thënë se marrëveshja me Kishën Ortodokse Serbe do të nënshkruhet dhe se secili do të jetë përgjegjës për veprimet e veta.

Ai i është kundërpërgjigjur presidentit të Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, që tha se nëse nënshkruhet marrëveshja me Kishën Ortodokse Serbe atëherë do të bjerë Qeveria e Malit të Zi.