Botë

Zelensky: Ukraina duhet të kthejë gjithçka që Rusia ka marrë gjatë luftës

 

Presidenti i Ukrainës Volodomyr Zelensky ka thënë se vendi i tij duhet ta kthejë [do territor të cilin ia ka marrë Rusia dhe se Moska zyrtare duhet të ndëshkohet për krimet që ka bërë.

Gjatë një video-fjalimi në Facebook, presidenti Zelensky tha se nuk do të ketë konflikt të ngrirë dhe se ukrainasit do të vazhdojnë të mbrohen nga shteti terrorist siç e quajti ai Rusinë.