Botë

Franca ua ndalon hyrjen rusëve në një zonë të njohur turistike

 

Dy shtetasve ruse iu ndalua hyrja në Chateau de Vincennes, një ish-kështjellë dhe rezidencë mbretërore në buzë të Parisit, sepse ushtria zbatoi pa dallim një rregull të vendosur në shkurt, raporton AFP.

Gratë u ndaluan nga një ushtar teksa u përpoqën të hynin në vendin historik muajin e kaluar.