Botë

Burri që u dënua gabimisht për vrasje në New York, lirohet pas 20 vjetësh

 

Një burrë që mbeti në burgim për 20 vjet pasi u akuzua gabimisht, edhe pse kishte 13 dëshmitarë si alibi, u dëmshpërblye me 5 milionë dollarë nga një juri e një gjykate në New York.

Richard Rosario u dënua më 1998 për vrasjen e George Collazo më 1996 në Bronx. Megjithatë, Rosario pretendoi se ai ishte në Florida atë kohë, dhe kishte 13 dëshmitarë në mbrojtjen e tij që e pohonin këtë.