Botë

Misteri rreth ngordhjes së mijëra peshqve në lumin Oder

 

Zyrtarët në Poloni dhe Gjermani po mundohen të gjejnë arsyen për ngordhjen masive të peshqve përgjatë lumit Oder, që gjendet mes dy shteteve, raporton BBC.

Mijëra peshq të ngordhur janë shfaqur përgjatë qindra kilometra lumë që nga fundi i muajit të kaluar.