Botë

Zjarrfikësit në Spanjë e Itali i luftojnë zjarret

Foto: EPA
 

Zjarrfikësit vazhduan t’i luftojnë flakët e zjarrit jashtë kontrollit të përqendruar rreth Bejís në Castellón të Valencias.

Sipas zyrtarëve të emergjencës, gjatë ditëve të fundit, më shumë se 13 mijë hektarë janë djegur dhe perimetri i zjarrit ishte 120 kilometra.