Botë

Invadimi i Rusisë në Ukrainë e çon inflacionin në qiell

 

Inflacioni është në nivelin më të lartë në disa dekada të fundit, për shkak të invadimit të Rusisë në Ukrainë duke e ngritur koston e energjisë dhe ushqimit anembanë botës

Në shumë vende anembanë botës inflacioni ka arritur nivelet më të larta në disa dekada, pasi që invadimi i Rusisë në Ukrainë i ka çuar çmimet e energjisë dhe ushqimit në qiell.