Botë

Trumpi mburrej se dinte sekrete për jetën seksuale të Macronit

Trumpi mburrej se dinte sekrete për jetën seksuale të Macronit
 

Donald Trumpi mburrej para bashkëpunëtorëve të ngushtë se ai dinte sekrete për jetën seksuale të Emmanuel Macronit nga burime të inteligjencës amerikane.

Raporti në revistën Rolling Stone vjen pas publikimit të dokumenteve gjyqësore mbi ato të klasifikuara dhe dokumentet e mbrojtjes kombëtare të gjetura gjatë kontrollit në shtëpinë e ish-presidentit, Trump, ku përmendet një dosje referuar si “Presidenti i Francës”.