Botë

Vuçiqi konfirmon anti-evropianizmin në Serbi: Populli serb është kundër anëtarësimit në BE

Foto: Associated Press/AP
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka folur për mediat pas samitit të Procesit të Brdi-Brionit në Slloveni dhe ka prekur shumë tema.

Ka folur për Kosovën, për vizitën e ndaluar në Jasenovc të Kroacisë, por edhe për disponimin e serbëve sa i përket BE-së.