Botë

BE-ja përgatit paketë të re sanksionesh ndaj Rusisë

 

Ministrat e Jashtëm të Bashkimit Evropian kanë rënë dakord të përgatisin sanksione të reja ndaj Rusisë dhe të rrisin dërgesat e armëve në Kiev, raporton Reuters.

27 ministrat e Jashtëm të bllokut ndodhen në New York për mbledhjen vjetore të liderëve botërorë në Kombet e Bashkuara.