Botë

Çfarë ndodh nëse Italia bëhet shteti i parë që heq sanksionet ndaj Rusisë?

FOTO: AP
 

Çfarë do të ndodhë nëse Italia bëhet shteti i parë në Evropë që heq dorë nga sanksionet ndaj Rusisë dhe shkon kundër unitetit të deritanishëm evropian?

Votuesit italianë do të shkojnë drejt qendrave të votimit javën e ardhshme më 25 shtator.