Botë

Përmbytjet ua sollën një mal sëmundjesh pakistanezëve

Një orë më vonë, një tjetër fëmijë i dorëzohet sëmundjes së tij. Gjyshja e tij duke qarë shikon e dëshpëruar teksa mjekët e mbështjellin atë me të bardha

(CNN) - Foshnja fle pa probleme në shtratin e spitalit, me trupin e saj të dobët dhe të dehidratuar që lufton për mbijetesë. Pranë saj shtrihet një foshnjë e palëvizshme e mbështjellë me një leckë të bardhë, e cila vdiq vetëm disa minuta më parë.

 

Ndërsa ujërat e përmbytjeve po zvogëlohen ngadalë, një fatkeqësi e re po shfaqet, ndërsa dhjetëra mijëra përballen me sëmundje të tilla si diarreja, dizenteria, ethet e ndryshme dhe malaria. Dhe janë më të varfrit e kombit ata që janë më të prekshëm

(CNN) - Foshnja fle pa probleme në shtratin e spitalit, me trupin e saj të dobët dhe të dehidratuar që lufton për mbijetesë. Pranë saj shtrihet një foshnjë e palëvizshme e mbështjellë me një leckë të bardhë, e cila vdiq vetëm disa minuta më parë.

Një orë më vonë, një tjetër fëmijë i dorëzohet sëmundjes së saj. Gjyshja e saj duke qarë shikon e dëshpëruar teksa mjekët e mbështjellin atë me të bardha.