Botë

Gjermania paralajmëron “realitet të ri” lufte

 

Ministrja e Jashtme e Gjermanisë, Annalena Baerbock, duke hapur një konferencë të sigurisë kibernetike në Gjermani, ka diskutuar për luftës virtuale të Rusisë kundër Ukrainës dhe për pasojat e sigurisë së internetit në mbarë Evropën.

Ajo ka thënë se agresioni i Rusisë së Vladimir Putinit ka sfiduar Evropën me një realitet të ri.