Botë

Ukrainasit u torturuan me rrymë dhe plumba

 

Në qytetin ukrainas të Iziumit janë zbuluar disa qendra të torturave. Ukrainasit e torturuar janë kthyer edhe një herë për të rrëfyer tmerrin që përjetuan nga ushtarët rusë

Ushtari ukrainas, Mykola Mosyakyn, bredh nëpër qendrën e braktisur klinike. Bën me gisht kah dhoma ku nuk u mjekua, por u torturua.

Ai rrëfen se ia vendosën një thes në kokë. E torturuan me energji elektrike dhe e rrahën.