Botë

Rusia paralajmëron SHBA-në për rrezikun e një përballjeje direkte ushtarake

Foto: Getty Images
 

Vendimi i SHBA-së për të dërguar më tepër ndihmë ushtarake në Ukrainë “rrit rrezikun për një përplasje direkte ushtarake” mes Rusisë dhe Perëndimit, ka paralajmëruar Moska, raporton BBC.

Ambasadori i Rusisë në SHBA, Anatoly Antonov, ka thënë se është “një kërcënim direkt” për Moskën, dhe e ka përshkruar SHBA-në si “pjesëmarrëse në konflikt”.