Botë

Franca do t’i paguajë nga 150 euro në muaj familjet që i presin refugjatët ukrainas

Foto ilustrim / delo.ua
 

Qeveria franceze ka njoftuar të mërkurën se do të sigurojë mbështetje financiare për familjet që pranojnë refugjatë ukrainas, njoftoi të mërkurën Anadolu Agency.

“Franca do të paguajë 150 euro në muaj për njerëzit që presin refugjatë ukrainas”, ka thënë në një deklaratë delegat-ministri i qyteteve dhe strehimit, Olivier Klein. “Me këtë mbështetje financiare, qeveria do të ndihmojë deri në 12.000 familje deri në fund të këtij viti”.