Botë

Çfarë janë dronët kamikazë iranianë që po i terrorizojnë civilët në Ukrainë

Foto: AP
 

Ditëve të fundit, Rusia ka shtuar sulmet mbi caqet civile në Ukrainë. Kjo ofensivë po vlerësohet dëshpëruese nga ekspertët perëndimorë të sigurisë, meqë Moska zyrtare jo që nuk po arrin ta realizojë planin e saj, por përkundrazi – është gjetur me shpatulla për muri pas ofensivës ukrainase në lindje dhe jug të vendit.

Dhe Rusia, po ashtu ka shpenzuar një pjesë të mirë të arsenalit të saj në këta tetë muaj luftë.