Botë

Marrëveshja për eksportimin e drithërave përmes Detit të Zi zgjatet për 120 ditë

Foto: Getty
 

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Antonio Guaterres, konfirmoi të enjten në llogarinë e tij në Twitter se të gjitha palët pjesëmarrëse në marrëveshjen për drithëra u pajtuan për zgjatjen e kësaj marrëveshjeje.

Ai tha se e mirëpret arritjen e dakordimit të palëve pjesëmarrëse për lehtësimin e eksportit të drithërave dhe prodhimeve të tjera nga Ukraina, përfshirë këtu furnizimet ushqimore të tjera, raportoi CNN.